Geen producten (0)

TEAM 

 

Jesper

 

Functie
Oprichter en duizendpoot

Favoriete bier
Van de PAAP bieren is IPAAP mijn favoriet. Daarnaast drink ik veel bieren van andere brouwerijen. Van mooie Triple IPA’s, Porters tot Imperial Stouts. Ook de Nederlandse trappisten kan ik goed waarderen!

Over mij
Als een echte liefhebber van bier en sport laat ik niet na deze te combineren. Na een dag strijdend op de tennisbaan kan een heerlijk biertje met de tegenstanders en teammaten niet ontbreken. Ook Champions League kijken op dinsdag en woensdagavond doe je natuurlijk niet met lege handen.


Peter


Functie
Oprichter en manus van alles

Favoriete bier
Ik kan vele bieren waarderen en drink dan ook graag allerlei soorten bier van diverse brouwerijen. Als brouwer moet je natuurlijk weten wat er allemaal op de markt is. Van onze eigen bieren haal ik het vaakst een flesje IPAAP uit de koelkast. Ook het Blond bier drink ik graag. Het bier waar het voor ons allemaal mee begon.

Over mij
Naast bier heb ik een grote passie voor tennis. Spelen van wedstrijden en het bezoeken van wedstrijden op topniveau zijn dingen die ik graag doe. Niet zelden gecombineerd met een biertje. Daarnaast maak ik graag mooie reizen om andere landen en culturen te ervaren. Met regelmaat wordt dit gecombineerd met een bezoekje aan een lokale brouwerij.


Misja 


Functie
Vertegenwoordiger PAAP Bier

Favoriete bier
Ik ben liefhebber van speciaal bieren. Van de PAAP bieren zijn mijn favorieten het Blond bier en de IPAAP.

Over mij
Ik heb diverse functies bekleed, waaronder bedrijfsleider, inkoper, accountmanager en ondernemer. Nu vertegenwoordig ik PAAP Bier Broeders, waardoor ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Daarnaast houd ik van sport, ik tennis en speel golf. Na een tenniswedstrijd of het golfen is het heerlijk om na te praten onder het genot van goed bier. Ik vind het ook leuk om langs het voetbalveld te staan als supporter van mijn zoon. Daarnaast ben ik een familieman en houd ik er van om er op uit te gaan met onze hond.

 

   

 

 

Facebook Twitter Linkedin

Bij PAAP hebben wij ons bier het liefst zonder koekjes. Niettemin vraagt de wet ons deze te plaatsen.

Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.