Geen producten (0)

 

 

Het verhaal van PAAP bier

De oprichters van PAAP zijn tweelingbroers en vrienden Jesper en Peter. Beiden hebben een grote passie voor bier.

Bier drinken gaat om genieten. ‘Smulpaapen’ kan altijd; op momenten dat er iets te vieren is, een gezellig samenzijn of gewoon een mooie dag.

Het is onze missie om bij te dragen aan het genot dat men ervaart bij het drinken van een goed bier. Bourgondisch genieten is waar wij naar streven, gesteund door onze kernwaarden eenvoud, modern, ambacht en genot. 

PAAP?

PAAP staat voor bourgondisch genieten ('smulPAAP') en heeft zijn oorsprong in Papendrecht. Een PAAPje is ook een broedvogel die tussen april en september in Nederland te vinden is. 
PAAP bier kun je echter gewoon het hele jaar drinken!

Dutch Beer Challenge

De IPAAP is winnaar van de bronzen medaille van de Dutch Beer Challenge 2019!

Bel mij terug

 

Onze bieren

Al onze bieren worden gebrouwen uit natuurlijke ingrediënten en bronwater. Dit bronwater is afkomstig uit de bergen van de Ardennen en wordt in het dorpje Dorst gewonnen. De smaken en aroma's van de PAAP bieren komen uitsluitend tot stand uit de gebruikte mouten, hoppen en gist, zonder toevoegingen.

Een toegankelijk blond bier met een volmondige smaak en een verfrissende tint van citrus. PAAP Blond is het eerste bier van PAAP Bier Broeders en is sinds augustus 2018 verkrijgbaar.

Een volle, licht bittere en prikkelende dubbel met een verrassende afdronk en is een bier dat zijn naam eer aan doet! Verkrijgbaar sinds oktober 2018.

Een zachte en frisse Ur-Weizen, vol van smaak met een soepele afdronk. Verkrijgbaar sinds april 2019.

Een India Pale Ale (IPA) met een subtiele bitterheid waarbij de geselecteerde hopsoorten zorgen voor een fruitig aroma met een frisse tint van mango. Verkrijgbaar sinds januari 2019.

 

Facebook Twitter Linkedin

Bij PAAP hebben wij ons bier het liefst zonder koekjes. Niettemin vraagt de wet ons deze te plaatsen.

Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.